
Шашлик рибно-овочевий
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
1 кг.
Borges Apple Vinegar 250ml
0.5 стакану
Pink Tomato in Packing
1 кг.
Eggplant
1 кг.
Packed Onion from 3kg
500 г.
Carrots
3-4 шт.
Anri Spirit Vinegar 9% 0.85l
1.5 ст. л.
Zarog Kefir 2.5% 870g
150 г.
Preparation steps
01
Для маринаду використовувати столовий яблучний оцет, при бажанні можна додати в нього дрібно нарізаний базилік. Залишити рибу (осетер, білуга, севрюга, сьомга) в маринаді на 1,5-2 години.
02
Помідори і баклажани нарізати кільцями. Якщо залишився маринад, замочити в ньому нарізану тонкими кільцями ріпчасту цибулю.
03
Нанизати приготовані рибу та овочі таким чином, щоб шматочки риби чергувалися з шматочками овочів і цибулею. Готувати такий шашлик 15-20 хвилин.
04
До цього шашлику можна подати морквяний соус з хріном. Попередньо відварену і вистиглу моркву дрібно нарізати або протерти на тертці. До моркви додати тертий хрін. Розвести отриману суміш збитим кефіром і добре розмішати. Налити в соусницю і прикрасити листочками базиліка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)