
Рисові кульки з вишнями
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salt Egypt
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г
Dried Cherries
100 г
Cranberries
100 г
Dr.Oetker for baking starch 1000g
0,5 ч. л.
Steamed Rice
200 г
Lemon
50 г
Preparation steps
01
Рис всипати в каструлю, влити 1,5 склянки холодної води, поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Накрити кришкою, варити 5 хв. Зменшити вогонь і варить, поки вода повністю не вбереться. Зняти з вогню і залишити під кришкою на 10-15 хв.
02
Розвести в 50 мл води 2 ст. л. цукру і 1 ст. л. лимонного соку. Заправити цією сумішшю рис, перемішати, дати охолонути.
03
Вологими руками сформувати з рису невеликі коржики. Укласти в центр кожної по 2-3 вишеньки, скачати кульки.
04
Журавлину промити, протерти через сито, додати 2 ст. л. цукру, залити 150 мл води, поставити на вогонь і довести до кипіння. Крохмаль розвести в 1 ст. л. холодної води, влити в журавлиновий сироп. Перемішати і зняти з вогню. Полити соусом рисові кульки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)