
Рататуй з гарбузом і орегано
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Garlic
3 зуб.
Bay Leaf
1 шт.
Auchan Oregano 20g
20 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
60 мл
Hokkaido Pumpkin
500 г
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Zucchini
500 г
Parsley 70g
20 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю і часник очистити від лушпиння, нарізати. Цибулю і часник змішати з орегано, додати лавровий лист, пасерувати у великій каструлі на оливковій олії 10 хвилин до золотистого кольору цибулі.
02
Помідори помити, нарізати кубиками. Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. М'якоть гарбуза нарізати кубиками.
03
Помідори і гарбуз змішати з цибулею і приправами і залишити на повільному вогні близько 20 хвилин, накривши кришкою. Час від часу неоходімо помішувати овочі.
04
Петрушку помити, просушити, дрібно нарізати. Цукіні помити і нарізати кубиками. Додати до помідорів та гарбуза цукіні і готувати ще 30 хвилин на середньому вогні, іноді помішуючи. Подавати рататуй на стіл гарячим, прикрасивши петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)