
Паста з креветками у вершковому песто
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
30 г.
La Pasta Perfetto Linguinette Pasta 400g
150 г.
Galichina Cream 33% 950g
120 мл.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
70 г.
Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
150 г.
Auchan Fresh Red Basil 50g
1 пучок
Shelled Cedar Nuts
30 г.
Garlic
1 зубчик
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 г.
Preparation steps
01
У злегка підсоленій воді приготувати пасту лінгвіні, воду злити.
02
Приготувати песто. Обірвати з гілок базиліка листя і відправити їх в блендер разом з усіма іншими інгредієнтами (кедровими горішками, часником, оливковою олією і 50 г. тертого сиру).
03
У великій сковороді розтопити масло на середньому вогні. Додати вершки і приправити перцем. Готувати 6-8 хвилин, постійно помішуючи.
04
Додати пармезан (20 г.) у вершковий соус, перемішати. Вмішати песто і готувати протягом 3-5 хвилин, поки не загусне.
05
Креветки очистити і додати до соусу. І готувати їх до повної готовності.
06
Викласти гарячі лінгвіні в тарілки і зверху полити соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)