
Папрікаш
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
700 г.
Packaged Green Peppers
2 шт.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Garlic
6 зубчиків
Onion
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Sliced Red Paprika
за смаком
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
1 ст. л.
Preparation steps
01
Свинину нарізати середніми кубиками. Розігріти в сотейнику масло і обсмажити свинину.
02
Порізати цибулю і додати до м'яса. Смажити, помішуючи.
03
Нарізати і додати перець. Тушкувати 5 хвилин.
04
Порізати кубиками помідори і подрібнити часник в часниковому пресі.
05
Покласти все в блюдо і залити водою. Приправити сіллю, перцем і паприкою. Тушкувати 20 хвилин під кришкою.
06
Для соусу змішати сметану з томатною пастою і додати борошно. Збити, щоб не було грудочок, після чого влити соус у папрікаш і тушкувати ще 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)