
Ньоккі з сиром і заправкою з руколи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Premialle Creamy Cream Cheese 55% 170g
200 г.
Terra Brand M Semolina 800g
100 г.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Arugula 50g
50 г.
Garlic
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Thyme, pc
3 стеблі
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Висипати в миску дрібно нарізану руколу, подрібнений часник і сіль, перемішати, влити оливкову олію.
02
У миску натерти вершковий сир, додати манну крупу, вбити яйця. Перемішати суміш. Замісити тісто.
03
З тіста скачати ковбаску і нарізати її колечками товщиною в 2 см. Вручну надати кільцям тіста потрібну форму, відварити їх у підсоленій воді, після викласти на друшляк.
04
На розігрітій сковороді в оливковій олії обсмажити нарізані помідори, викласти в сковороду до помідорів відварені ньоккі, прогріти, прибрати з вогню.
05
При подачі викласти на тарілку ньокі з помідорами, полити заправкою, присипати чебрецем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)