
Молода картопля в беконі
Ніжна молода картопля в хрусткому «одягу» з бекону відразу стає набагато смачніше, ситніше і апетитніше – тепер вона не просто гарнір, а повноцінна друга страва, яка з легкістю замінить м'ясо або рибу. Картоплю можна подати також у якості оригінальної закуски до святкового застілля. Обсмажуючи в олії, бекон починає рясно виділяти сік і аромат, який і вбирає картопля, тим самим набуваючи нові смакові нотки. До речі, якщо Ви любите аромат розмарину або інших ароматних трав, спробуйте зробити в картоплі невеликі надрізи і вставити туди по одній гілочці цієї пряності – страва придбає новий смаковий відтінок. І готувати цю просту закуску зовсім не складно. Приємного Вам апетиту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Peeled Young Small Potatoes 1kg
8 шт.
Chilled Bacon
8 скибок
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
3 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Kamis Black Pepper Pea Spices
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю добре вимийте і почистіть щіткою, при цьому зберігаючи шкірку. Опустіть в киплячу підсолену воду і відваріть в мундирі до готовності.
02
Після цього злийте воду, картоплю обсушіть і дайте трохи остигнути.
03
Загорніть кожну картоплину в скибку бекону, закріпіть зубочисткою
04
Обсмажте картоплю в беконі на сковороді до появи хрусткої скоринки. Посоліть, поперчіть і відразу ж подавайте.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)