
Макарони з капустою романеско
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pantanella Filini Pasta 500g
500 г
Cabbage Romaneso
500 г
Garlic
1 голівка
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
100 г
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Макарони (можна взяти будь-які за смаком) відваріть у великій кількості води, точно дотримуючись часу, вказаного на упаковці.
02
Качан романеско розділіть на суцвіття (не дуже дрібні) і приблизно 10 хвилин відварюйте у киплячій підсоленій воді. Злийте воду та обсушіть суцвіття.
03
Голівку часнику розділіть на зубчики і обсмажте їх, помішуючи, у розігрітій рослинній олії кілька хвилин.
04
Додайте на скороводу суцвіття романеско та просмажте кілька хвилин до готовності.
05
Підсмажену капусту з'єднайте з макаронами, добре перемішайте.
06
На терці натріть сир (найкраще підійде пармезан)
07
Сервіруйте романеско з макаронами по тарілках, посипте сиром та подавайте.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)