
Креветки в томатному соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
450 г.
Chilled Bacon
100 г.
Sliced Red Paprika
1 ст. л.
Auchan Oregano 20g
1 ст. л.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
1 ст. л.
Onion
1 шт.
Garlic
3 зубчики
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Corn Groats
150 г.
Salt Egypt
1 щіпка
Spice Black Pepper Ground
1 щіпка
Homemade Butter
2 ст. л.
Preparation steps
01
Викласти бекон, нарізаний невеликими шматочками на сковороду і смажити на середньому вогні до хрусткої скоринки. Відокремити сало.
02
Перемішати креветки з паприкою і сушеними травами, обсмажити з салом 2 хвилини.
03
Для соусу цибулю дрібно порізати, смажити 4 хвилини. Додати часник, смажити 30 секунд. Додати томатну пасту, нарізані помідори, тушкувати 1 хвилину, перемішати. Приправити сіллю і перцем, тушкувати пару хвилин.
04
Довести 3 склянки води до кипіння, додати крупу, зменшити вогонь. Коли суміш в каструльці стане кремовою, додати вершкове масло.
05
Викласти крупу, зверху креветки, залити соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)