Фрікасе з білої риби - Image

Фрікасе з білої риби

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch
Фрікасе – французька страва, що складається зі шматочків смаженого або відварного білого м'яса з білим соусом і ароматними спеціями. Іншими словами, це повноцінне м'ясне рагу. З чого б не готувалося фрикасе, важливо дотримати всі технології приготування. Спочатку нарізані шматочки м'яса середнього розміру обваляти в борошні і злегка обсмажити, потім тушкувати їх в соусі (або в бульйоні) до повного приготування. У пропонованому рецепті ключовим інгредієнтом страви служить тріска. Філе тріски відрізняється своєю соковитістю і ніжністю, а лимонний сік як не є краще підкреслить пікантний аромат цієї білої риби. Кращий гарнір до фрикасе – відварений рис.

Ingredients for the recipe

Norven Cod Fillet without Skin Frozen 450g
383.00 - 449.10

Norven Cod Fillet without Skin Frozen 450g

450 g

Ingredients

Norven Cod Fillet without Skin Frozen 450g

600 г.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Viennese Waltz White Semi-Sweet Wine 1l

200 мл.

Shallots 250g

3 шт.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

1 шт.

Bay Leaf

1 шт.

7 Flour 1kg

2 ст. л.

Homemade Butter

60 г.

Parsley 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Якщо філе заморожене, розморозити його і промити.

02

Нарізати його на порційні шматочки. За смаком посолити і поперчити і обваляти в борошні.

03

Розігріти сковороду і розтопити на ній вершкове масло (приблизно 30-40 г.). Обсмажити на олії рибу до золотистого кольору (приблизно 1-2 хвилини) з кожного боку. Потім викласти рибу на тарілку.

04

Цибулю-шалот очистити і дрібно нарізати.

05

Для соусу потрібно: збити вершки з яєчним жовтком. У широкому сотейнику розтопити масло, що залишилося і на середньому вогні спасерувати порізану цибулю-шалот.

06

Потім в сотейник додати вино і, збільшивши нагрівання, кип'ятити, поки рідина не випарується на третину.

07

Після чого додати лавровий лист і збиті вершки. Все посолити і поперчити за смаком. Перемішати і довести до кипіння.

08

Коли соус закипить, додати в сотейник смажене філе. Зменшити вогонь і протушкувати ще хвилин 8-10.

09

Після цього зняти з вогню і прикрасити страву січеную петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Nut Sponge Cake

Nut Sponge Cake

8

50 min