
Рибний мус
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
250 г
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Dobryk Gelatin 15g
за смаком
Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg
1 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 мл
Preparation steps
01
Рибу відварити в підсоленій воді. Дістати її з бульйону, але бульйон не виливати. Желатин залити теплим бульйоном і розмішати до повного розчинення. Рибу нарізати шматочками, покласти в чашу блендера. Туди ж додати вершки, спеції, желатин. Все подрібнити і перемішати до однорідного стану.
02
Яйце розбити, відокремити білок від жовтка. Білок збити міксером в стійку піну. Обережно вмішати білкову піну в рибну масу. Довівши до однорідної консистенції, викласти мус у формочки. Поставити в холодильник і охолоджувати близько 60 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)