Риба, запечена по-хорватськи - Image

Риба, запечена по-хорватськи

Number of servings: 2Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Рецепт ніжної, соковитої запеченої риби під «сольовою ковдрою». Якщо ви коли-небудь подорожували по Хорватії, то, безсумнівно, зустрічали цю страву в будь-якому ресторанчику на березі моря. Бажано для запікання в солі використовувати морську рибу жирних і помірно-жирних сортів, наприклад, палтус, скумбрію, камбалу або будь-яку іншу на ваш смак. Саме такі сорти риби є найбільш корисними для організму, на думку дієтологів. Адже вони містять не просто жири, а дуже корисні та необхідні поліненасичені жирні кислоти (омега-3). Тому такий рецепт буде дуже доречним для тих, хто піклується про своє здоров'я.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

400 г

Salt Egypt

500 г

Kotanyi Italian Herbs Spices 14g

за смаком

Preparation steps

01

Рибу помити, видалити зябра і нутрощі. Добре промити в середині. На деко застелити фольгу. Духовку розігріти до 200 градусів.

02

На фольгу висипати шар солі, товщиною близько 0,5 см. На сіль укласти підготовлену рибу. Рештою солі накрити рибу. Поставити деко в духовку і випікати близько 20 хвилин. Потім дістати деко з духовки і витягти рибу з солі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min