
Чанахі в горщику
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
7 шт.
Onion
2 шт.
Myaso Karpat Chilled Beef Cutlet Meat
600 г.
Veres Tender Beans 400g
400 г.
Garlic
8 зубчиків
Carrots
2 шт.
Lasochka Pava Priprava Universal Seasoning 30g
за смаком
Bay Leaf
4 шт.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
пучок
Preparation steps
01
М'ясо нарізати на середні шматочки. Умочити в суміш із перцю і солі. Обсмажити в сковороді.
02
Очищену цибулю нарізати півкільцями. Викласти в горщики готове м'ясо, а зверху посипати цибулею. Потім зробити шар з квасолі у власному соку.
03
Після квасолі послідує морква, нарізана брусками. Зверху покласти лавровий лист.
04
Картоплю очистити. Крупно нарізати. Посипати сіллю і спеціями (хмелі-сунелі). Перемішати і викласти в горщик.
05
Залити інгредієнти водою, покриваючи їх повністю. Додати горошину чорного і духмяного перцю.
06
Прогріти духовку до 200ºС. Поставити горщики і готувати 60 хвилин. За цей час підготувати заправу для страви: часник пропустити через прес і змішати з січеною зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)