
Балиш по-татарськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
250 мл.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Homemade Butter
за смаком
7 Flour 1kg
300 г.
Frozen Common Quail Meat
0,5 кг.
Packed Potatoes
750 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Preparation steps
01
Нарізати картоплю і м'ясо, посолити, поперчити, додати спеції і добре перемішати.
02
Замісити тісто з 1 яйця, борошна, води і солі. Розкачати перший корж товщиною 0,5 см. і розміром з форму для запікання. Форму змастити соняшниковою олією.
03
Укласти у форму. Зробити бортики, викласти на корж начинку.
04
Розкачати друге коло, в середині зробити отвір. Накрити коржем начинку і защипнути края.
05
Зробити кришечку, за розміром отвору пирога. Змастити жовтком.
06
Поставити в духовку на 2 години при температурі 150°C і випікати. За 10 хв. до готовності відкрити кришечку і залити 1 склянку теплої кип'яченої води. Змастити верхівку пирога вершковим маслом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1) (1).png)












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)