
Запечена у фользі риба
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
1 кг.
Lemon
1 шт.
Mint 50g
25 г.
Packed Onion from 3kg
120 г.
Garlic
10 зуб.
Carrots
3 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Рибу помити, очистити, видалити нутрощі, розрізавши живіт. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Моркву помити, очистити, нарізати кубиками. М'яту помити, просушити, розібрати на листочки.
02
Відрізати фольгу, покласти на деко, змастити її оливковою олією. Викласти на фольгу рибу. Додати зверху сіль і перець. Частину овочів викласти біля риби, частину (1/3) покласти в розріз.
03
Розігріти духовку до 200°C. На рибі зробити кілька надрізів (4-5). Лимон помити, нарізати скибочками і вставити їх у надрізи. Посипати м'ятою і поставити деко в духовку. Запікати близько 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)