
Риба запечена з апельсином
До вашої уваги рецепт м'якою і ніжною риби під маринадом з апельсинового соку і майонезу. У даному випадку рекомендуємо брати рибу не жирних сортів (тріска, хек, мінтай, окунь, судак, камбала, щука або будь-яка інша на ваш смак). Маринад, зробить рибу дуже ніжною, не сухою і додасть оригінальний і пікантний цитрусовий смак і аромат. І на замітку: в цьому рецепті не будуть доречні спеції, адже вони не кращим чином будуть поєднуватися з апельсиновим соком, зате чудово підійдуть соуси до риби. Сміливо подавати страву можна з соусом тар-тар або соусом на основі маринаді, який залишився після запікання.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
500 г
Orange
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
50 г
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180 градусів. Рибу помити, нарізати на шматочки, додати сіль, перець і покласти в миску.
02
З апельсина вичавити сік. Додати в сік майонез, збити міксером, а потім залити маринадом рибу. Залишити маринуватися на 60 хвилин.
03
Форму для запікання застелити фольгою. Викласти на фольгу рибу і трохи маринаду. Поставити форму в розігріту духовку і випікати близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)