
Яблучний омлет по-грізонськи
У кулінарії існує велика кількість рецептів омлетів. Серед них і найпростіші омлети з молока і яєць, і омлети зі всілякими добавками, і омлети, що представляють собою ніжні десерти. Ви ніколи не готували яблучний омлет? Прийшов час спробувати. Яблучний омлет по-грізонські або апфельтатш - чудова страва. Нею ми зобов'язані швейцарському кантону Граубюнден. Так як французька назва цього кантону - Грізон, отже яблучний омлет по-грізонські. У чому ж його особливість? Як Ви вже зрозуміли: головна родзинка запропонованого омлету - яблука. Може бути, кому-небудь це здасться дивним ... Спробуйте приготувати цей солодкий фруктовий омлет, і Ви будете повертатися до цього рецепту ще багато разів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
250 г.
Salt Egypt
за смаком
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
4 шт.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
200 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Preparation steps
01
Висипати борошно в миску, додати в борошно збиті жовтки, влити молоко, додати сіль, перемішати до однорідної маси. Залишити на 1 годину.
02
Яблука помити, очистити від серцевини, нарізати тонкими часточками.
03
Додати в тісто збиті білки, всипати нарізані яблука.
04
Смажити окремими порціями на сковороді в киплячій олії. При подачі посипати зверху цукром і корицею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)