
Вишневий чизкейк
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shortbread Cookies
200 г.
Homemade Butter
90 г.
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
450 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
6 ст. л. + ще трохи для посипки вишні
Lemon
4 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 мл.
Dobryk Gelatin 15g
3,5 ч. л.
Dried Cherries
400 г.
Preparation steps
01
Роз'ємну форму для торта викласти пергаментним папером.
02
Печиво подрібнити блендером до стану дрібної крихти.
03
У каструльці розтопити масло. Додати крихту печива і перемішати до однорідного стану.
04
Рівномірно викласти цю суміш у форму, злегка притискаючи ложкою.
05
З лимонів вичавити сік і зняти з них цедру.
06
З'єднати рікоту, лимонну цедру і цукор, перемішати.
07
Збити міксером охолоджені вершки, додати в цю суміш і ще раз ретельно перемішати.
08
Желатин залити лимонним соком. Нагріти на водяній бані до повного розчинення желатину.
09
Ввестиь його в сирно-вершкову масу і дуже добре перемішати.
10
Вилити масу у форму на основу з печива, розрівняти. Помістити в холодильник мінімум на 2 години.
11
Якщо використовується свіжа вишня, видалити з неї кісточки, присипати цукром і дати настоятися до появи соку. Якщо використовується консервована вишня, відразу злити сік в каструльку.
12
Довести сік до кипіння і кип'ятити на малому вогні близько 10 хвилин - необхідно, щоб кількість рідини зменшилася на три чверті. Зняти сироп з вогню і остудити.
13
Застиглий чізкейк дістати з форми, викласти на нього вишні, залити їх вишневим сиропом - десерт можна подавати. За бажанням можна прикрасити чізкейк листочками м'яти і збитими вершками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)