
Ванільно-шоколадне морозиво зі шоколадною глазур'ю
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200 мл.
Mlekoma Mascarpone Cheese 250g
250 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
200 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
3 ч. л.
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч. л.
Preparation steps
01
Шоколад розтопити на водяній бані, налити у формочки. Поставити у морозилку на 30 хвилин.
02
Вершки збити, поки не почнуть густіти. Змішати з маскарпоне.
03
Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром. Додати до вершків з маскарпоне, перемішати.
04
Білки збити в піну. Додати у вершкову масу, акуратно перемішати.
05
Масу розділити на дві частини. В одну додати какао, перемішати. В іншу додати ваніль, перемішати.
06
У формочки з шоколадом викласти шоколадну і ванільну масу , наповнюючи їх до середини. Поставити в морозилку на 30-40 хвилин.
07
Викласти масу, що залишилася, залишивши зверху 3-4 мм. Поставити в морозилку на 30-40 хвилин.
08
На масу вилити шоколад, розрівняти, поставити в морозилку на 5-6 годин.
09
Готове морозиво вийняти з формочок і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)