
Сирний пиріг з грушею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Homemade Butter
80 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 склянка
Top Grade Wheat Flour
1,5 склянки
Dobryk Baking Powder
1 ч.л.
Auchan Vanilla Sugar 8g
2 ч.л.
Cottage Cheese 9%
400 г
KhMZ Sour Cream 20%
4 ст.л.
Svit Fruktiv Dried Sliced Pears 200g
3 шт.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
1 ст.л.
Preparation steps
01
Вершкове масло розтопити і остудити. З'єднати з одним яйцем половину склянки і 1 ч.л. ванільного цукру. Злегка збити.
02
У цю суміш просіяти борошно і замісити м'яке тісто. Скачати його в кулю, обернути харчовою плівкою і покласти в морозилку на 10 хвилин.
03
Тим часом духовку нагріти до 180°C.
04
Груші очистити від шкірки і насіння, нарізати тонкими скибочками.
05
У решти яєць білки відокремити від жовтків. Білки прибрати в холодильник.
06
Сир протерти блендером або пропустити через сито.
07
Жовтки збити з цукром, що залишився і ванільним цукром, з'єднати з сиром, додати крохмаль і ще раз збити.
08
Охолоджені білки збити в круту піну (до стійких піків). Порціями з'єднати їх з сирною масою, акуратно перемішуючи її знизу догори. Маса повинна стати пишною.
09
Тісто руками розподілити по формі, сформувавши бортики
10
На тісто викласти шар з двох груш. Залити його сирною масою. Зверху викласти віялом скибочки груші, що залишилися. Випікати пиріг у розігрітій духовці 35-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)