Вівсяні оладки з яблуком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zarog Kefir 2.5% 870g
1 склягка
Kozub Product Delicate Oat Flakes 300g
0,5 склянки
7 Flour 1kg
0,5 склянки
Dobryk Baking Powder
1 ч.л.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Johnprince Apple 70+
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.л.
Salt Egypt
дрібка
Preparation steps
01
Вівсяні пластівці залийте кефіром і дайте постояти близько 15 хвилин до набухання.
02
Яблуко очистіть і натріть на середній терці.
03
Яйце злегка збовтайте з цукром.
04
З'єднайте набухлу вівсянку, яблуко, яйце у великій мисці, просійте в неї борошно з розпушувачем (за бажанням його можна замінити 1 ч.л. гашеного соди), все добре перемішайте
05
Випікайте оладки на розігрітій олії до золотистої скоринки, після промокніть паперовою серветкою, щоб прибрати надлишки жиру. При подачі оладки можна посипати цукровою пудрою або полити медом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)