
Кекс із шампанським та обліпихою
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
130 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
170 г.
Dobryk Baking Powder
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Delamotte Brut White Champagne 12% 0.75l
100 мл.
Homemade Butter
45 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Lemon
1 шт.
Spela Frozen Sea Buckthorn 300g
200 г.
Aro Powdered Sugar 250g
100 г.
John Top Lemon Dressing 230ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
У глибоку миску просіяти борошно з сіллю і розпушувачем. Збити 2 яєчних білка з цукром і дрібкою солі.
02
В окремій мисці вінчиком розтерти 2 яєчних жовтки з вершковим маслом. Додати шампанське і цедру лимона.
03
Акуратно домісити збиті білки. У самому кінці додати заморожені ягоди обліпихи.
04
Розподілити тісто по двох формочках, ретельно змазаним вершковим маслом, присипати борошном.
05
Випікати в заздалегідь розігрітій духовці 50 хвилин при температурі 175°C. Готовність перевірити дерев'яною шпажкою.
06
Дати готовому кексу охолонути 15-20 хвилин.
07
Змішати цукрову пудру з лимонним соком. Полити готовою глазур'ю остиглий кекс.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)