
Бабка зі свіжої кукурудзи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Corn
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ч. л.
Chicken Egg C0 1pc
6 шт.
Homemade Butter
2,5 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
250 г.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Для приготування тіста, збити цукор з маслом до білого кольору. Обережено вводити по одному яйцю (всього їх 2 шт.), Не припиняючи збивати. Додати 150 г. борошна, сіль. Перемішати лопаткою.
02
Зварити кукурудзу, витягнути зерна, пропустити через м'ясорубку. Розтерти 3 жовтки з цукром, додати до кукурудзи. Сюди ж додати 3 збитих білка. Посолити, акуратно перемішати.
03
Тісто розділити на дві частини. У форму для випікання викласти пергаментний папір, змастити форму маслом. Викласти половину тіста, зверху розкласти начинку, залишаючи краї без неї, накрити другою половиною тіста.
04
Випікати в духовці 40 хвилин при температурі 190-220ºС, після 20 хвилин випікання змастити верх яєчним жовтком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)