
Австрійські булочки з начинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
400 г
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
1,5 ч.л.
Homemade Butter
140 г (+ ще трохи для змащення противня)
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
175 г
Anise Spice
0,5 ч.л.
Spice Cinnamon Ground
1 ч.л.
Almond
50 г
Ronik Dates 1kg
50 г
Raisins
50 г
Frapin Cognac 40% 0.7l
2 ст.л.
Salt Egypt
дрібка
Preparation steps
01
Фініки подрібніть (кісточки видаліть). З'єднайте родзинки і фініки, залийте окропом і залиште на 1 годину.
02
Молоко злегка підігрійте і розчиніть у ньому дріжджі і 3 ст.л. цукру.
03
Зерна анісу, якщо вони цільні, подрібніть в кавомолці і також додайте в тісто.
04
Вершкове масло (90 г) залиште при кімнатній температурі до розм'якшення. Борошно просійте.
05
З'єднайте борошно з вершковим маслом і розведеними дріжджами. Додайте яйце, дрібку солі і аніс. Замісити тісто. Залиште його в теплому місці для підйому на 1 годину.
06
Потім осадіть тісто, знову вимісіть і залишіть у теплому місці ще на 20 хвилин.
07
Мигдаль подрібніть.
08
Решту вершкового масла розтопіть.
09
Духовку нагрійте до 180°C.
10
Тісто розкачайте в тонкий пласт.
11
Змастіть його розтопленим вершковим маслом (трохи масла залиште), посипте рештою цукру, корицею, горіхами, викладіть на пласт замочені в коньяку родзинки і фініки. Потім поверніть пласт в рулет і наріжте на шматочки.
12
Противень змастіть вершковим маслом. Викладіть булочки швом вниз, змастіть їх рештою масла. Випікайте булочки в розігрітій духовці близько 30 хвилин до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)