
Суп-пюре з капусти романеско
Ingredients for the recipe
Ingredients
Limo Frozen Green Peas 400g
300 г
Cabbage Romaneso
500 г
Mozzarella Cheese Lel 45%
100 г
Cherry Mix Tomatoes 300g
8 шт.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Капусту розділіть на суцвіття та відваріть в 1 літрі підсоленої киплячій воді (можна використовувати і проціджений м'ясний або курячий бульон) 10 хвилин.
02
Додайте зелений горошок та проваріть ще 5 хвилин.
03
Зніміть з вогню, трохи остудіть. Подрібніть овочі разом з бульоном за допомогою блендера.
04
Далі влийте вершки і знову доведіть до кипіння. Зніміть з вогню і розлийте по тарілках.
05
Помидорки чері розріжте навпіл. Моцарелу розріжте на 4 частини, якщо кульки крупні, або просто дрібно наріжте сир. Якщо ви використовуєте міні-моцарелу, розріжте кожну кульку навпіл. Викладіть моцарелу і помидорки чері в тарілки з супом і подавайте.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)