Соус песто з кедровими горішками - Image

Соус песто з кедровими горішками

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Давайте на деякий час зануримося в прекрасний світ італійської кухні. У ній так багато особливостей і різних страв, які славлять цю кухню на весь світ. Італійці - народ хоч і гарячий і швидкий, але вони встигають приділяти увагу навіть таким дрібницям як соус. У них на столі має бути все бездоганне, а тим більше такі маленькі деталі. Ось вони і вигадують різні соуси, і, не будемо лукавити, у них це добре виходить. Наприклад, в соусі песто зібралися такі інгредієнти, які не тільки добре поєднуються разом, але і при цьому несуть користь вам і вашому організму. А що може бути краще, ніж смачний ароматний соус, який при цьому ще й корисний?

Ingredients for the recipe

Green Basil, pc
105.60 - 124.00

Green Basil, pc

Ingredients

Green Basil, pc

50 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

50 г.

Kilojo Dried Pine Nut 50g

2 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

100 мл.

Garlic

2 зуб.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Спочатку потрібно вимити базилік. Потім зняти з нього зайву воду шляхом протирання за допомогою паперового рушничка. Після цього потрібно часник порізати на невеликі шматочки.

02

Натерти сир пармезан. Потім додати кедрові горіхи. В блендері всі інгредієнти змішати до однорідної маси.

03

Додати оливкову олію. ЇЇ кількість можна змінювати залежно від уподобань і цілей використання соусу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min