М'ясо по-італійськи в томатному соусі - Image

М'ясо по-італійськи в томатному соусі

Number of servings: 5Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

М'ясо по-італійськи в томатному соусі виходить дуже ніжним, соковитим, духмяним. Розмарин, базилік і чебрець надають страві особливий, неповторний аромат. Як відомо, італійці майстерно готують різні соуси до своїх традиційних страв. Успіх запропонованого блюда значною мірою залежить від томатного соусу, в якому тушкуються шматочки яловичої грудинки. Кілька порад з приготування страви: м'ясо вибирайте не заморожене, а свіже, помідори повинні бути стиглими і соковитими, базилік бажано використовувати свіжий, а не сушений. Блюдо подавати в гарячому вигляді, воно поєднується з будь-якими гарнірами, наприклад, з рисом.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Beef Brisket

1,5 кг.

L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l

200 г.

Rosemary

3 гілки

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

40 мл.

Pink Tomato in Packing

800 г.

Garlic

3 зубчика

Oscar Pitted Olives 300g

60 г.

Basil in Pot

10 г.

Thyme, pc

3 г.

Salt Egypt

1 ч. л.

Preparation steps

01

М'ясо нарізати великими шматочками розміром приблизно 3х4 см.

02

Замочити м'ясо в білому вині і розмарині на годину.

03

Маринад злити, розмарин залишити в м'ясі. На сильному вогні в глибокій сковороді обсмажити м'ясо з усіх боків на оливковій олії.

04

Воду закип'ятити, опустити туди на 2-3 хвилини помідори, перекласти в холодну воду і далі почистити їх від шкірки. Подрібнити томати в блендері.

05

У помідори додати пропущені через прес часник, дрібно нарізаний базилік, розрізані навпіл маслини і чебрець.

06

Додати соус до м'яса, посолити за смаком і тушкувати до готовності приблизно 30-40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min