
Гуляш по-угорськи з яєчною локшиною
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
1 кг.
Onion
3 шт.
Packed Potatoes
600 г.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
1 шт.
Carrots
3 шт.
Tomato
1 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Frapin Cognac 40% 0.7l
20 мл.
Taia Egg Noodles Pasta 400g
200 г.
Garlic
3 зуб.
Eco Roman Cumin 15g
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Sliced Red Paprika
1 ст. л.
Parsley 70g
20 г.
Preparation steps
01
Спочатку потрібно обсмажити в каструлі яловичу грудинку. Потім обсмажити цибулю до золотистої скоринки. Додати нарізану кубиками яловичину, додати води, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 40 хвилин.
02
Далі нарізати картоплю кубиками. Моркву і селеру потерти на терці. Додати до м'яса і залити водою так, щоб вона покривала м'ясо та овочі на кілька сантиметрів.
03
Через 10 хвилин додати натертий на тертці помідор і порізаний маленькими кубиками болгарський перець та паприку. Влити коньяк і тушкувати 20 хвилин. Потім посолити та додати яєчну локшину.
04
За кілька хвилин до готовності додати дрібно порізаний часник, петрушку і кмин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
 (1).png)












 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)