
Салат з пекінською капустою, куркою і кальмарами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
300 г.
Packaged Green Peppers
120 г.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Napa Cabbage
300 г.
Salt Egypt
за смаком
KhMZ Sour Cream 20%
30 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
120 г.
Vici Raw-Frozen Glazed Squid Tubes U7 1kg
200 г.
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Яблуко помити і нарізати соломкою або кубиками. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.
03
Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.
04
Кальмари відварити в підсоленій воді близько 1-2 хвилин. Потім охолодити і нарізати кільцями.
05
Всі інгредієнти з'єднати. Додати сметану і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)