
Рататуй
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tomato
1
Packaged Green Peppers
2
Eggplant
1
Squash
1
Zucchini
1
Onion
2
Garlic
3 pieces
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
8 tablespoons
Takado Cherry Red Dessert Wine 11% 0.7l
100 ml
John Top Lemon Dressing 230ml
1
Marka Promo Bunch of Parsley 70г
5 spoons
Auchan Fresh Red Basil 50g
5 spoons
Preparation steps
01
Помити баклажан і порізати його кубиками.
02
Посипати його сіллю і покласти на 25 хв. у друшляк, щоб витік сік.
03
Очистити помідори від шкірки, порізати на 4 частини і витягти насіння.
04
Цибулю, цукіні, перець і кабачок окремо порізати кубиками.
05
На великій сковороді розігріти олію. Додати цукіні і кабачок, тушкувати 4-6 хв, поки вони не підрум'яняться. Відцідити їх і перекласти в чисту каструлю.
06
На сковорідку додати 2 ложки свіжої оливкової олії і тушкувати перець протягом 5 хвилин. Після цього перекласти його в каструлю.
07
Вимитий і висушений баклажан тушкувати на 3-4 ложках гарячої олії. Слід уважно стежити, щоб він не пригорів. Через 6-8 хвилин, коли баклажан злегка підрум'яниться і стане м'яким, перекласти його в каструлю до інших овочів.
08
На сковороду додати 3 ложки оливкової олії і смажити на ній цибулю і тертий часник. Далі додати вино і чекати, поки воно випарується. Після чого додати помідори, кмин і 2 ложки петрушки. Готувати на маленькому вогні 8-12 хв.
09
Потім додати всі овочі і тушкувати на маленькому вогні 12 хв. Коли овочі будуть м'якими, зняти їх з вогню і делікатно помішати, додаючи петрушку, що залишилася і 4 ложки базиліка.
10
В кінці рататуй приправити за смаком сіллю, перцем, свіжовичавленим лимонним соком і рештою базиліку.
11
Спосіб подачі: страву можна подавати гарячою, або холодною. До цієї страви ідеально підійде хрусткий французький багет або макарони.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)