
Нут з баклажаном
Нут ще називають турецьким або баранячим горохом. Ця рослина з родини бобових. Потрапив він до нас зі Сходу, де вживають його з давніх часів. Там вирощують нут і до сьогоднішнього дня. Вчені довели, що нут сприяє зниженню холестерину в організмі, а також корисний для статевих органів.
Разом з баклажанами, запашним часником і кмином страва виходить дуже смачна, і при цьому її швидко готувати. До того ж баклажани і нут - низькокалорійні продукти, що теж вважається позитивною якістю для страви. Прекрасне поєднання смаку і користі в простій страві.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chickpea
200 г
Grilled Eggplant
4 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
120 мл
Cilantro 70g
50 г
Parsley 70g
40 г
Garlic
20 г
Lemon
80 г
Runa Vinegar 9% 0.75l
30 мл
Eco Roman Cumin 15g
5 г
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
5 г
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Нут замочити на ніч (або на 4-6 годин). Після злити воду, відварити до готовності у свіжій підсоленій воді 60-90 хвилин.
02
Баклажани нарізати на великі кубики, обсмажити на оливковій олії з усіх боків до рум'яної скоринки, посолити і тушкувати до готовності. Охолодити.
03
Кінзу, петрушку і часник подрібнити, додати перець, кмин, оливкову олію, оцет і лимонний сік.
04
Нут, баклажани і заправку змішати, посолити. Дати настоятися в холодильнику 2 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)