
Салат із лосося з морквою і авокадо
Легкий, смачний і корисний варіант рибного салатику, основу якого складає всіма відомий морський мешканець – лосось. Він вважається однією з найцінніших і корисних червоних риб у світі, тому цей океанічний делікатес обов'язково повинен бути присутнім у Вашому раціоні. Ніжне, дієтичне, але досить калорійне м'ясо лосося чудово поєднується зі стиглими фруктами, особливо – з ароматним авокадо. Не дивлячись на те, що цей екзотичний для нас мексиканський плід можна купити практично в будь-якому супермаркеті, закуски з авокадо ще не встигли стати для нас буденними і вже точно не встигнуть набриднути. Якщо бажаєте здивувати гостей цікавою комбінацією смаків, приготуйте цей салат – не прогадаєте.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Salmon Piece
200 г.
Avocado 500g
1 шт.
Carrots
120 г.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
40 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
25 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Лосось відварити і розібрати на шматочки. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками.
02
Моркву помити, очистити, натерти на тертці для моркви по-корейськи. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)