Запіканка з тріски з овочами - Image

Запіканка з тріски з овочами

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чи багато у вас знайдеться рецептів, які рятують у важку хвилину? Якщо ні, тоді сміливо записуйте собі ще один. Запіканки взагалі готуються досить швидко. Але при цьому їх багато хто любить. Тому їх і існує так багато різних: солодких, кислих і солоних. Якщо вам захотілося чогось швидкого, смачного і нескладного одночасно, тоді поспішіть запекти тріску з овочами. Риба, як відомо, продукт саме для вечері, адже вона легка для шлунка і не "стомлює" його. Що ж до овочів, то вони відмінно доповнюють рибу, роблять страву дуже соковитою. Ну а картопля - повноцінною і ситною. Таку страву і гостям подавати до столу не соромно, адже виглядає вона дуже апетитно.

Ingredients for the recipe

Onion
7.60 - 10.90

Onion

per 1 kg

Ingredients

Onion

0,5 шт.

Packed Potatoes

1 шт

Salt Egypt

за смаком

Broccoli

75 г

Cod

200 г

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

2 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Dziugas Parmesan Cheese 40%

30 г

Preparation steps

01

Нарізати тріску, посолити і поперчити.Картоплю очистити, нарізати тонкими кільцями.Цибулю тонко нарізати і змішати з майонезом.

02

Викласти вологу картоплю в контейнер і відправити в мікрохвильовку на 2 хв при 600 Вт.

03

У підсолену киплячу воду опустити броколі на 30 сек.

04

Викласти у форму тріску, картоплю, накрити цибулею, місцями укласти броколі. Посипати сиром.Запікати 10-15 хв при 250°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min