
Торт "Павлова"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Aro Powdered Sugar 250g
1 стакан
Dr. Oetker Corn Starch 30g
3 ч. л.
Ergon White Wine Vinegar 250ml
1 ч. л.
Auchan Сream 30% 200ml
550 мл.
Banana
1 шт.
Strawberries
300 г.
Preparation steps
01
Цукрову пудру і крохмаль просіяти. У мисці збити білки міксером. У кінці додати до них пудру і крохмаль, а також оцет.
02
Підготувати пергамент і застелити ним деко. Накреслити коло діаметром 20 см. (залежно від бажаного розміру торта). Викласти збитий білок на коло. Прокреслити борозни на поверхні білкової суміші (довгі дрібні заглиблення) за допомогою виделки. Білкова маса має бути схожа на балетну пачку.
03
У заздалегідь нагріту до 160ºС духовку помістити деко з майбутнім тортом. Випікати 40 хвилин. Готовому торту дати остигнути у відкритій духовці.
04
Вершки збити в піну, відставити. Перейти до фруктів. Банан очистити і нарізати шматочками. Полуницю вимити, обсушити і нарізати на четвертинки. Прикрасити торт вершками і фруктами. Торт "Павлова" готовий!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)



















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)