
Салат з куркою і манговою заправкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
440 г.
Big Mango, pc
200 г.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
120 г.
Radish
40 г.
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
300 г.
Mandarin
120 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати скибочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. Очистити мандарини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок.
02
Помідори помити, розрізати на половинки. Редис помити і нарізати тонкими скибочками. Манго помити, очистити, видалити кісточку. Покласти м'якоть манго в блендер, додати олію, оцет і довести до однорідного стану. Всі інгредієнти з'єднати, додати соус і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)