
Різотто з куркою і двома сирами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
400 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
750 мл.
Hortex Stir-fry vegetables 400g
500 г.
Chicken Fillet
340 г.
Armando Cheddar Cheese
120 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
125 мл.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
40 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Preparation steps
01
У велику каструлю влити олію, поставити каструлю на вогонь, всипати дрібно нарізану цибулю, обсмажити.
02
Додати рис в каструлю, перемішати, всипати суміш овочів, влити курячий бульйон. Довести суміш до кипіння, зменшити вогонь. Накрити каструлю кришкою, готувати 15 хвилин.
03
Заздалегідь необхідно відварити філе. Філе додати в каструлю разом з вершками, двома видами сиру, які потрібно натерти.
04
Зняти каструлю з плити, накрити кришкою, дати настоятися 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)