
Коблер
Якщо вас зацікавив десерт з яблуками, то тут є де розгулятися. Адже існує так багато різних пирогів з різними способами приготування, що нескладно розгубитися. Якщо хочете спробувати щось новеньке, тоді вперед випікати Коблер . Це, як виявилося, традиційний пиріг з яблук для великобританців, ірландців і американців. Його головна особливість в тому, що він не має нижньої кірки. Тобто, яблука викладають прямо у форму. А що стосується верхнього шару, то тут може бути що завгодно. Наприклад, звичайне листкове тісто, печиво або, як у нашому рецепті, суміш горіхів з медом. Цей рецепт настільки простий, що з ним впорається навіть молода малодосвідчена господиня. А щоб пиріг після випічки не розпадався, почекайте, поки він охолоне, і тільки потім діставайте з форми.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
5 шт.
Ronik Dates 1kg
200 г.
Litniy Med Honey 750g
20 г.
Lemon
50 г.
Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g
3 г.
Spice Ground Ginger
5 г.
Almond Nuts 150g
200 г.
Suree Coconut Milk 165ml
10 мл.
Preparation steps
01
Яблука помити, очистити, видалити серцевину і нарізати скибочками. Подрібнити горіхи в блендері з 50 грамами фініків і кокосовим молоком. Окремо перемолоти інші фініки, додавши мед, лимонний сік і імбир.
02
Духовку розігріти до 200°C. У форми для запікання викласти яблука, потім - суміш фініків з медом, лимонним соком і імбиром. Зверху покласти суміш фініків з горіхами. Поставити коблер в духовку і запікати близько 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)