
Салат із фореллю і картоплею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vita Verde Bright Lettuce 120g
50 г.
Slightly Salted Fillet Trout 100g
200 г.
Packed Potatoes
330 г.
Vinnytsia Mustard 125g
10 г.
Litniy Med Honey 750g
10 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Rosemary, pc
5 г.
Lemon
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 200°C градусів. Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Скласти скибочки в миску, додати за смаком сіль, перець й частину оливкової олії. Добре все перемішати і викласти картоплю на деко (в один шар). Поставити в духовку і запікати близько 30 хвилин.
02
Оливкову олію змішати з медом, гірчицею, лимонним соком. За смаком додати трохи солі і довести до однорідної консистенції (можна трохи збити міксером). М'якоть риби відокремити від кісток (якщо вони є) і нарізати скибочками, соломкою або кубиками (за бажанням).
03
Скибочки картоплі дістати, нарізати соломкою або кубиками, дати трохи охолонути. Салат помити, просушити, нарвати руками. Змішати інгредієнти, додати заправку, обережно перемішати і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)