
Салат "Калейдоскоп"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Beef Cutlet Meat
200 г.
Carrots
2 шт.
Elite Pomegranate
1 шт.
Beetroot
2 шт.
Packed Potatoes
4 шт.
Napa Cabbage
350 г.
Deco Dried Dill 6g
5 г.
Badia Garlic and Parsley 141.7g
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
25 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
45 г.
Preparation steps
01
Спочатку ретельно промите м'ясне філе почистити від плівки, нарізати у формі кубиків та викласти на сковорідку з підігрітою олією. Мясо слід посолити та обсмажувати 20-25 хвилин.
02
Картоплю теж почистити, порізати кубиками та підсмажити на олії. Буряк та моркву позбавити від шкірки та натерти за допомогою великої тертки.
03
Інгредієнти викласти у формі кола, в середині якого знаходиться гранат. Майонез подавати окремо. Не слід забувати про те, що салат повинен деякий час постояти в холодильнику. Смачного.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)