
Італійський овочевий салат з моцарелою
Італійський салат вважається справжнім, якщо його інгредієнти кольору італійського прапора. І в цьому салаті можна простежити такі кольори - зелений, білий, червоний.
Джерелом зеленого кольору виступає вітамінне листя салату, червоним салат наділили маленькі кисло-солодкі томати черрі, а ось білим кольором обдарував незамінний у безлічі італійських страв сир моцарела, який відрізняється приємним смаком і ароматом. І, звичайно ж, тут дуже доречним буде незмінний італійський гастрономічний атрибут - оливкова олія, а також часник і гірчиця, які додають пікантність і вишуканість смаку і запаху.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Greek Salad
1 пучок
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
16 шт
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30г
Slavia Mozzarella Cheese 50%
200г
Deroni Dijon Mustard 200g
1 ч.л.
Garlic
2 зуб.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Салат помити, обсушити, порвати руками, перемішати.
02
Черрі вимити і розрізати на половинки.
03
Для заправки: з'єднати оливкову олію, гірчицю, пропущений через прес часник, сіль і перемішати.
04
До листків салату додати черрі і дуже акуратно перемішати.
05
Зверху викласти моцарелу (якщо маленькі кульки, то не подрібнювати), полити заправкою і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)