
Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками
1
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spinach Bunch100g
500 г.
Packed Onion from 3kg
2 шт.
Homemade Butter
30 г.
Top Grade Wheat Flour
3 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 мл.
Preparation steps
01
Шпинат відварити і подрібнити в блендері.
02
На розігрітій сковороді у вершковому маслі обсмажити ріпчасту цибулю, додати до неї на сковороду борошно, перемішати.
03
Змішати воду, в якій варився шпинат із обсмаженою цибулею і шпинатним пюре. Поставити на вогонь, двести суміш до кипіння, варити до загустіння.
04
Додати сіль і перець за смаком. Влити вершки, помішуючи. Не доводити до кипіння. Вимкнути вогонь.
05
При подачі розлити по тарілках суп, покласти в кожну половинку звареного яйця.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)












 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)