
Ніжна куряча печінка з рисом та горошком
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spices Black Salt
за смаком
Lyubystok For Mulled Wine Spices
за смаком
Pripravka Garlic Pepper Spice 20g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Akvulya Still Water 2l
300 мл.
Veres Green Peas 210g
200 г.
Young Onions
1 шт.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
100 мл.
Chicken Liver
500 г.
Steamed Rice
200 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
30 г.
Iberica Garlic Cloves 100g
5 шт.
Preparation steps
01
Печінку почистити від плівок, промити, нарізати не занадто дрібно. Цибулю подрібнити, часник дрібно порубати.
02
В глибоку сковорідку чи кастрюлю залити олію, нагріти її. Покласти печінку та обсмажити в олії 5 хвилин. Додати цибулю, часник, обсмажити ще 5 хвилин.
03
Покласти в сковорідку томатну пасту, перемішати. Засипати промитий рис, посолити, додати перець. Залити воду, перемішати, додати горошок. Залишити готуватися на середньому вогні 10 хвилин під закритою кришкою, не перемішуючи.
04
Після пройденого часу зняти сковорідку з вогню та не відкривати кришку ще 10-15 хвилин. За цей час надлишку рідини не залишиться. Перемішати вміст сковорідки. Готово.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)