Сьомга під соусом песто - Image

Сьомга під соусом песто

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Надзвичайно корисна, смачна, вишукана і одночасно проста страва. Всі інгредієнти, які входять до її складу дуже корисні. Лікарі та дієтологи радять вживати раз на тиждень рибу жирних сортів. У першу чергу це необхідно для насичення організму корисними поліненасиченими жирними кислотами (омега-3). Особливо лікарі радять запечену і парову рибу, адже так зберігається найбільша кількість корисних речовин. Оливкова олія також одна з найбільш корисних олій. Кедрові горіхи містять велику кількість вітамінів, мікроелементів, амінокислот (в тому числі незамінних), білків і жирів. Але крім користі, ця італійська страва володіє багатим і ніжним смаком, ви обов'язково повинні її скуштувати.

Ingredients for the recipe

Chilled Atlantic Salmon Fillet
569.00 - 950.00

Chilled Atlantic Salmon Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chilled Salmon Fillet

900 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

100 мл.

Green Basil, pc

100 г.

Kilojo Dried Pine Nut 50g

50 г.

Garlic

3 зуб.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

50 г.

Rosemary

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Сьомгу розрізати на порційні шматки. Додати сіль і перець. Викласти рибу на деко. Духовку розігріти до 160°C.

02

Базилік помити, просушити, розібрати на листочки. Пармезан натерти на дрібній тертці. Базилік, сир і горіхи подрібнити в блендері, додаючи оливкову олію, щоб вийшов майже однорідний соус. Змастити соусом рибу і поставити деко в духовку. Запікати сьомгу близько 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min