
Вівсяні кекси
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
250 г
Aro Powdered Sugar 250g
15 г
Homemade Butter
30 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
250 мл
Kozub Product Delicate Oat Flakes 300g
250 г
Smok Pumpkin Seeds 150g
40 г
Dobryk Baking Powder
5 г
Litniy Med Honey 750g
40 г
Preparation steps
01
Розігріваємо духовку до 250 градусів.
02
Змащуємо форму для випікання вершковим маслом.
03
Висипаємо борошно і цукор у велику миску. Додаємо масло. Руками перемішуємо борошно з маслом до однорідного стану.
04
Додаємо молоко, постійно перемішуючи.
05
Додаємо пластівці та вимішуємо суміш до утворення однорідного та легкого тіста.
06
На столі розкачуємо тісто завтовшки 4 сантиметри. Склянкою або чашкою витискаємо кекси.
07
Викладаємо в форму, зверху посипаємо насінням та випікаємо в духовці близько 12-15 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)