
Фетучіні з грибами у вершковому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
300 г.
Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g
300 мл.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Homemade Butter
2 ст. л.
Garlic
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Поставити на вогонь сковороду, покласти вершкове масло і налити трохи оливкової олії. Часник розчавити ножем, додати в сковороду. Обсмажити часник протягом 3 хвилин, після - витягнути його.
02
Гриби нарізати пластинами, викласти в сковороду, обсмажувати до випаровування рідини. Подрібнити цибулю, додати її до грибів. Обсмажити до золотистого кольору, посолити і поперчити за смаком, влити вершки.
03
Тушкувати суміш на сковороді протягом 10 хвилин, на маленькому вогні. Консистенція соусу повинна бути не сильно густою, якщо все таки так вийшло, необхідно додати трохи кип'яченої води.
04
Пасту відварити в підсоленій воді до стану альденте (трохи недоварена). При цьому у воду додати кілька крапель оливкової олії, щоб паста не злиплася.
05
Воду злити, додати трохи вершкового масла до пасти. При подачі викласти пасту на тарілку, зверху залити соусом, за бажанням можна посипати зверху тертим пармезаном або сушеним базиліком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)