
М'ясо з айвою
Страви, у складі яких є м'ясо і фрукти – завжди ситні, пікантні і смачні. М'ясо з екзотичною айвою – не виняток. Айва – один з найбільш таємничих і унікальних фруктів, які відомі світу. Непримітний зовнішній вигляд твердого як камінь плоду має надто терпкий і в'язкий смак. З'їсти в сирому вигляді його практично неможливо. Але приготувавши цей фрукт з тушкованим м'ясом (краще всього використовувати свинячу вирізку), айва подарує страві шикарний букет неповторних ароматів і запахів. До того ж, цей дивовижний плід здатний зробити будь-яке м'ясо неймовірно ніжним і м'яким, а також нейтралізувати зайву жирність. Вам неодмінно варто спробувати цю вишукано-аристократичну страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Myaso Karpat Chilled Pork Cutlet Meat
400 г
Berryland Sparkling Japanese Quince Fruit Kvass 0.33l
400 г
Packed Onion from 3kg
80 г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
30 мл
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Сковорідку з олією розігріти. М'ясо помити, нарізати невеликими шматочками. Обсмажити м'ясо з усіх боків. Потім додати воду (щоб вона повністю покривала м'ясо) і тушкувати близько 50 хвилин.
02
Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити цибулю на сковороді до золотистого кольору. Помити айву, очистити, видалити серцевину і нарізати скибочками. Додати до м'яса айву, цибулю, сіль і перець. Тушкувати ще близько 10-15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)