
Лососевий суп із кунжутом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Salmon Piece
500 г.
Steamed Rice
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Katana Dried Seaweed Nori 5 Sheets
5 г.
Sesame
15 г.
Chong Soy Sauce 1l
30 мл.
Tuna
50 г.
Ginger
15 г.
Preparation steps
01
Рибне філе помити, нарізати на шматки, додати сіль і залишити мінімум на 4 години. По закінченню часу мариновану рибу промити і обсмажити на розігрітому грилі. Обсмажену рибу нарізати невеликими шматочками.
02
Рис відварити до готовності і з'єднати з рибою. Лист норі нарізати смужками. Кунжут обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору.
03
Покласти водорості в каструлю, залити водою і поставити на середній вогонь. Довести вміст каструлі до кипіння, додати соєвий соус, тунець, сіль. Додати до бульйону рибу і рис, проварити кілька хвилин. Імбир натерти і додати в суп. Дати настоятися 10 хвилин і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)