
Салат "Весняний букет"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Fillet
200 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г.
Cucumber
2 шт.
Green Beans
200 г.
Auchan Quail Eggs 20pcs
5 шт.
Dill 70g
щіпка
Salt Egypt
за смаком
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
300 г.
Preparation steps
01
Куряче філе відварити. Нарізати маленькими кубиками. Відкласти. Зайнятися огірком: помити і нарізати соломкою.
02
Відварити квасолю, яйця перепелині (чи курячі). Зрізати верхівки яєць і відкласти для прикраси, решта - нарізати кубиками. У посудині змішати куряче м'ясо, огірок, частину квасолі і 140 г. кукурудзи.
03
Додати майонез. Перемішати усі інгредієнти. Салат викласти середніми порціями у вигляді острівців. Посипати кожний кукурудзою, другу частину викласти верхівками перепелиних яєць. Потім зробити гілочки з квасолі, шматочків огірка і кропу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)