Салат з риби з цибулею-пореєм і морквяним соусом - Image

Салат з риби з цибулею-пореєм і морквяним соусом

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Неординарний салат як на смак, так і вигляд, який припаде до душі навіть найдосвідченішому гурману. Соковиті скибочки апетитної відвареної рибки ідеально поєднується із солодким луком-пореєм, стиглими томатами і звареними «в круту» яйцями. Доповнює загальну смакову палітру страви вишуканий морквяний соус зі сметаною – ситний, поживний і дуже ніжний на смак. Такої незвичайної салатної заправки Ви точно ніде не пробували: з одного боку – солодка за рахунок моркви, але в теж час пряна завдяки спеціям. Ну і, звичайно ж, хрусткі сухарики, обсмажені у вершковому маслі, святково прикрасять салат. Якщо Ви любите пробувати нові, пікантні комбінації смаків і запахів – просто приготуйте цю страву.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Dobra Ryba Delicate Herring 500g

300 г.

Leek

150 г.

Carrots

80 г.

Pink Tomato in Packing

200 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Tsar Khlib Creamy Bread 330g

200 г.

Homemade Butter

50 г.

KhMZ Sour Cream 20%

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

М'якоть риби відокремити від кісток, залити холодною водою і відварити до готовності в підсоленій воді. Моркву помити, зварити, очистити і подрібнити блендером до стану пюре. Цибулю-порей нарізати кільцями.

02

Воду закип'ятити. Помідори помити і опустити в окріп на 10 секунд, а потім опустити одразу в холодну воду. Зняти шкірку і нарізати кубиками. Яйця зварити «в круту» і нарізати скибочками або кубиками.

03

Хліб нарізати кубиками й обсмажити на розігрітій сковороді на вершковому маслі (або підсушити в духовці). Морквяне пюре ретельно перемішати зі сметаною, додати сіль і перець за смаком. З'єднати всі інгредієнти і заправку, а потім обережно перемішати. Подавати, посипавши сухариками і зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min