
Картопляний салат з тунцем
Салати бувають різні, і в кожного із них своя функція. Наприклад, легкі овочеві салати підходять для тих, хто дотримується дієти, хто стежить за кілограмами або ж просто як проста закуска до головної страви. Існують також більш ситні салати, які ми часто готуємо на свята або просто іноді себе побалувати. Але є і салати, які містять дуже мало інгредієнтів, але при цьому виходять дуже ситні. Як салат з картоплі з тунцем. Звичайно ж картопля тут грає роль гарніру. Тому такий салат - це вже майже легка вечеря. Тунець дуже добре розм'якшує картоплю. робить її більш м'якою і соковитою. Ну і куди ж без цибулі, яка ароматно довершує салат.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salt Egypt
за смаком
Vita Verde Bright Lettuce 120g
50 г
Fimtad Date Vinegar 500ml
20 мл
Packed Potatoes
400 г
Lemon
100 г
Calvo California canned tuna salad 150g
225 г
Auchan Green Onions Bundle 75g
20 г
Preparation steps
01
Злити рідину з тунця, перекласти його в миску. Розім'яти виделкою рибу і полити лимонним соком. Картоплю помити, відварити до готовності. З картоплі злити воду, охолодити, очистити, нарізати скибочками.
02
Цибулю помити, просушити і дрібно нарізати. Збити оцет із сіллю виделкою, додати олію. Вилити половину заправки на картоплю. Викласти картоплю на тарілку, зверху укласти тунець і посипати цибулею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)